fbpx

Gästbloggare: Lär dig konsten att berätta genom bilder

Idag är jag exalterad över att få presentera en mycket talangfull och kreativ samarbetspartner som jag har äran att jobba med framöver. Låt mig introducera er för den fantastiska Malin Ehrling, en fotograf och kreatör baserad i vackra Dalarna, närmare bestämt i Rättvik.

Malin är en sann mästare när det kommer till att fånga ögonblick och skapa bilder som berättar en historia. Med en passion för att fotografera främst företag har hon en unik förmåga att fånga drivet och essensen hos varje företagare hon arbetar med. Genom att skapa bildbanker som kan användas under flera år framåt hjälper hon sina kunder att sätta sin bästa sida framåt och berätta sin unika berättelse genom bilder.

Missa inte våra samarbeten framöver. Håll utkik!

Malin, ordet är ditt:

 

Malin Ehrling fotograf och kreatör i Dalarna Rättvik

Snart med studio inte bara för fotograferingar utan också för alla möjliga härliga möten. Som ett levande vardagsrum du utan kontor kan boka för workshops, yoga och konferenser mm.

Jag fotograferar mest företag och upplever det som bland det roligaste som finns. Att fånga drivet hos dig som företagare och skapa bildbanker som kan användas i flera kommande år framöver. Jag föredrar dagsljus och känner mig som mest kreativ när just ljuset utmanar mig att tänka utanför ramarna.

Här har jag några tips till dig som vill börja fotografera eller skapa egna bilder till content, web eller annat:

  • Gå en ljuspromenad i ditt eget hem/kontor/butik. Hur faller ljuset? Hur faller ljuset under dagen? Att fotografera i ett fönster med motivet vänt mot ljuset blir ofta smickrande, men se upp för stark sol! Våga vänd, vrid och gå runt motivet.
  • Utvärdera. Ta många bilder. Att fotografera handlar egentligen minst om att använda kameran. Det handlar om att berätta en historia. Att lyssna in om vänta. Att se ljus, miljöer och människor från insidan och ut.

Lycka till!

P.S Gå in på min hemsida och anmäl dig till mitt nyhetsbrev! Då får du 20 % rabatt på en fotografering om du beställer den innan september månad!

Fotograf @daisyek.fotograf

Hör av dig till Malin

hej@malinehrling.se

Besök Malins instagram

instagram.com/ehrlingsfoto/

Hemsida

www.malinehrling.se/

Dela inlägget:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Relaterade inlägg