fbpx

Hemsidor & Grafisk design

Hemsidor & Grafisk design

Think Safety

Hemsida liten & Logotyp

Socialdemokraterna i Värnamo kommun

Hemsida Stor

Ateljé Eva

Hemsida liten & Logotyp

”Tack snälla Ann för hjälpen med hemsidan. Jag är så nöjd med hemsidan, den är så fin och du förstod precis vad jag hade för önskemål. Det viktigaste för mig var att den som skulle göra min hemsida har öga för samma saker som jag och det har du. Jag kommer varmt rekommendera dig Ann och Webb Avenue för andra!”

Eva Öhlin

Awonia Projektledning

Hemsida Liten & Logotyp

”Jag kan ingenting om att bygga hemsidor, men Ann på Webbavenue guidade mig pedagogiskt och vänligt igenom hela processen. Jag levererade text och några bilder till henne och så skötte hon resten. Hon gjorde en grafisk profil, logga, tog fram lite fina bildbanksfoton och designade hela hemsidan. Jag fick komma med feedback och hon var väldigt lyhörd. Efteråt lärde hon mig hur jag själv enkelt kan uppdatera hemsidans texter och bilder. Jag kan varmt rekommendera hennes tjänster!” 

Andrea Westling

Staffanstorps karateklubb

Hemsida stor & Logotyp

NPF anpassat

Hemsida Liten

”Jag är väldigt nöjd med min nya hemsida. Ann skapade startsidan, kontakt, om NPF anpassad, header och intergration, medan jag tog hand om webbshoppen. Ett supersmidigt samarbete. Jag är imponerad över Anns professionalism och servicenivå. Hon var lyhörd inför mina önskemål och flexibel med att göra alla ändringar jag ville för att vara helt nöjd. Kan varmt rekommendera Anns tjänster till alla som behöver en snygg och smidig hemsida.”

Joanna Stoica

Rydaholms Folkets park

Hemsida Liten, Logotyp & facebook-banner

”Vi vill bara tacka för den fina hemsidan du gjorde åt Rydaholms Folkets Park. En väldigt fin färgsättning på sidan, du förstod precis hur vi ville ha det och kom med konstruktiva tankar och idéer. Så bra idé med kalendern också, där besökare kan se om parken är ledig just den dagen de vill hyra. Vi kan inte nog tacka dig för det arbete du lagt ner. Vi har också fått många komplimanger från besökare. Den är lättmanövrerad och lättöverskådlig. Tack igen!”

Styrelsen

Bild på Rydaholms Folkets parks webbsida på olika skärmar.
Bild på Medium Annelis webbsida på olika skärmar.

Anneli Carlson

Hemsida Liten

”Ann är duktig på färgkompositioner, är stilsäker och lyhörd för kundens input men vägleder ändå för bästa resultat. Ann arbetade snabbt och släppte inte uppdraget förrän jag var helt nöjd. Jag kan varmt rekommendera henne till att bygga din hemsida. Prisvärd och ger ett snyggt och professionellt resultat.” 

Anneli Carlson

Anki Bender Dahlby

Hemsida Liten & Logotyp
”Jag kämpade först ett bra tag själv med att skapa en hemsida, men det var mycket svårare än jag trodde. Blev tipsad om Ann genom en kollega. Ann satte igång omedelbart genom att först ställa en mängd frågor till mig kring hur jag tänkt mig den, vilken funktion den skulle ha. Jag fick flera utkast så att jag själv kunde tycka till. Färger, bilder skulle ju bli helt rätt. Jag är så nöjd och jag har fått så mycket beröm av andra för att min sida är så snygg och enkel. Precis som jag ville ha den.  Uppskattar verkligen att Ann varit lyhörd för mina önskningar och behov, dessutom lade hon tid på att lära upp mig i hur jag själv skulle sköta sidan sen. Har råkat ställa till det någon gång, då har hon varit snabb på att svara och hjälpa mig. Kort sagt, jag är mycket nöjd och kan verkligen rekommendera Ann när man vill skapa en egen hemsida. Hon är superproffsig och mycket hjälpsam! TACK Ann för ditt fina arbete och ditt tålamod , jag är supernöjd!”

Anki Bender Dahlby

Bild på Ankis mediala hörnas webbsida på olika skärmar.
Bild på Zanders mediala rums webbsida på olika skärmar.

Zander Bergman

Hemsida Liten

Logotyper

The Bright young things

Rydaholms Foilkets Park

Staffanstorps karateklubb

Awonia

Ateljé Eva