fbpx

Hemsidor & Grafisk design

Hemsidor & Grafisk design

Ann Sellén

Webbdesign & Frontend - utvecklare

Det började med att jag gick konst, form och design på gymnasiet sedan utbildade jag mig till bildlärare och efter det tog jag examen i Frontend-utveckling (också kallad Webbutvecklare eller programmerare). Att arbeta med kreativa yrken har alltid varit en självklarhet, jag älskar att skapa vackra saker! Allt från fotografering, måleri, heminredning till grafisk design, kod och till webbdesign. Jag har också alltid varit den som driver arbetet framåt, en vilja att utveckla, att utvecklas och lära mig nya saker.

Under många år hade jag en längtan att få jobba inom webbdesign och under åren har jag hjälpt ideella föreningar och nätverk med hemsida och grafisk design på min fritid. Min första webbsida och blogg gjorde jag när jag var 15 år. 2019 tog jag äntligen beslutet att studera till Frontend-utvecklare och göra en dröm till verklighet.

2022 var det dags att ta mitt intresse till en ny nivå och starta ett eget företag.

Webb Avenue

För dig som vill lyckas som entreprenör

Jag skapade Webb Avenue för att dela med mig av min expertis både vad gäller webbdesign och grafisk design, för att hjälpa entreprenörer och småföretagare att synas och i förlängningen lyckas med sitt företagande. Din hemsida och grafiska design ska förmedla det som är unikt med ditt företag. Det handlar dock inte bara om en snygg hemsida, den ska också vara användarvänlig och enkel att förstå. Den ska framförallt leda kunder till dig och inbringa pengar till ditt företag.

Det är viktigt att just ditt företag syns på internet, utan en hemsida finns risken att dina potentiella kunder förvinner till dina konkurrenter. Tillsammans skapar vi en helhet till ditt företag så att du kan synas och öka din närvaro på internet på ett professionellt sätt som i längden kommer hjälpa ditt företag att sälja.

Lär känna mig lite bättre

kuriosa

Personlighet

😄 Jag är kreativ, glad och alltid redo för nya utmaningar!
😄 Utöver min kreativa sida är jag även en lagspelare som trivs i samarbete och tar mig an varje uppgift med stort engagemang.
😄 Jag söker alltid efter nya sätt att växa och utvecklas som professionell och som person.

Fritid

👉 Heminredning är mitt stora intresse – mitt hem är mitt eget konstverk!
👉 När jag inte fixar och donar med inredning älskar jag att skapa webbsidor som får hjärtat att slå extra snabbt.

hem & Familj

💕 Växjö är mitt hem, och där bor jag tillsammans med min största skatt – min son! Vi delar många skratt och äventyr tillsammans.

Mat & dryck

🍝 Spagetti och köttfärsås är min absoluta favvo – kan äta det jämt! 🥤 Och cola zero är min superkraft!
☕️ Men kaffe verkar inte ge mig superkrafter, jag dricker det på längden och tvären när jag jobbar – men blir inte ett dugg piggare för det!