fbpx

Hemsidor & Grafisk design

Hemsidor & Grafisk design

Det här kan jag hjälpa dig med

syns du inte så finns du inte
internetikon

hemsida i wordpress

Syns du inte så finns du inte! Nästan alla börjar med en Googlesökning när de letar efter en tjänst, verksamhet eller produkt. Därför är det viktigt att just du finns på internet. En hemsida hjälper dig att synas och sälja och att skaffa en hemsida som är sökoptimerad är den bästa marknadsföringen du kan investera i. Dessutom kommer den att spara dig massvis med tid och kan svara på vanliga frågor som dina kunder undrar över istället för att kontakta dig.

Jag skapar en unik hemsida till dig!

Är en whemsida med flera sidor inte det bästa alternativet för dig? Då finns även alternativet att välja ett ”digitalt visitkort”.

favicon

Grafisk profil, Logotyp, facebook banner & visitkort

Att ha en bra logga är viktigt. Den ska inte bara berätta vad ditt företag heter utan den ska representera ditt företag. En bra logga blir ihågkommen och är ansiktet utåt för ditt företag.

Har ditt företag/verksamhet en Facebooksida? Att synas på webben med en grafisk helhet är viktigt. Jag kan skapa en Facebook banner som matchar din webbsida.

Behöver du ett visitkort? Inga problem, det fixar jag.

Så här går arbetet till

Bild på kvinna med dator som pratar i telefon.

Samtala

Under vårt första samtal får du berätta om din verksamhet och vad du vill ha hjälp med. Vad är dina önskemål för din nya hemsida? Behöver du en ny logotyp, visitkort och en banner till din Facebook sida också?

Bild på en person som skapar design till en webbsida.

webbdesign

När vi har kommit överens om stil, färgval och funktioner så sätter jag igång och arbetar. Du kommer att få vara med i processen så att resultatet blir som du tänkt.

Bild på en sax som klipper ett band i guld.

lanserng

Yeah! Du är nöjd med dina nya produkter och det är dags att lansera. I samband med lanseringen så kommer du få en genomgång i hur du ändrar text och bilder med mera i din hemsida.

Vill du veta mer exakt hur vi kommer att arbeta med hemsidor tillsammans?