fbpx

Hemsidor & Grafisk design

Hemsidor & Grafisk design

Digitalt Visitkort

Ensidig hemsida

Vad innebär ett digitalt visitkort?

Vill du synas och sticka ut på webben med stil och elegans? Då är det digitala visitkortet lösningen för dig!

Jag skapar personliga, ensidiga enklare hemsidor som sätter fokus på din unika verksamhet. Perfekt för dig som vill presentera dig själv eller dina tjänster på ett professionellt sätt, utan att behöva investera i en stor och komplex hemsida. I det digitala visitkortet syns kort information om din verksamhet, kontaktuppgifter/kontaktformulär, länkar till sociala medier och ev. logotyp.

Och det bästa av allt – om du i framtiden önskar utöka ditt digitala visitkort med fler sidor och funktioner är allt redan förberett! Jag hjälper dig gärna att växa och anpassa din webbsida efter dina behov.

Det här alternativet passar också bra för dig som önskar en besökssida exempelvis inför ditt bröllop eller event.

Vad sägs? Låt mig hjälpa dig att ta din verksamhet online och imponera på dina potentiella kunder. Tveka inte att höra av dig så tar vi det första steget tillsammans!

pris: från 8 000 kr exkl moms

Du betalar 50 % vid bokning och 50 % vid överlämning.

Tillval

Detta ingår i priset

Detta ingår inte

Hemsida Liten

Upp till 5 sidor

Vad innebär hemsida Liten?

Behöver du en kompakt och professionell hemsida för ditt blomstrande företag? Då är Hemsida Liten det perfekta alternativet för dig! 

Med upp till 5 sidor får du en hemsida som passar perfekt för ditt blomstrande företag eller verksamhet. Exempelvis kan vi inkludera sidor som Huvudsida, Om oss, Tjänster, Referenser och Kontakt – får du precis det utrymme du behöver för att berätta din unika historia.

Om du i framtiden vill utöka din hemsida med fler sidor så löser jag det smidigt åt dig. Bara hör av dig så sätter vi igång med uppgraderingen!

Tillsammans skapar vi en hemsida som representerar din unika verksamhet och hjälper dig att nå nya höjder i din egenföretagarresa. Tveka inte att höra av dig så tar vi det första steget mot en framgångsrik online-närvaro tillsammans!

pris: från 16 000 kr exkl moms

Du betalar 50 % vid bokning och 50 % vid överlämning.

Tillval

Detta ingår i priset

Detta ingår inte

Hemsida Stor

Upp till 10 sidor

Vad innebär Hemsida Stor?

Behöver du en hemsida som inte bara imponerar, utan som sätter standarden för din verksamhet? Då är Hemsida Stor det ultimata valet för dig!

Med upp till 10 sidor och undersidor får du en imponerande och exklusiv webbplats som speglar din professionella vision. Exempelvis kan vi inkludera sidor som Huvudsida, Om oss med undersidor som ”Möt vår personal” och ”Frågor och svar”, Tjänster med undersidor för ”Golvvård” och ”Storstädning”, Kontakt med exempelvis ”Medarbetarkontakt” som undersida och mycket mer.

Om du i framtiden vill utöka din hemsida med fler sidor och funktioner, är det bara att kontakta mig så löser vi det med stil och precision.

Tillsammans skapar vi en exklusiv webbplats som är i en klass för sig och positionerar din verksamhet på toppen av din bransch. Tveka inte att höra av dig så tar vi det första steget mot en enastående online-närvaro tillsammans!

pris: från 21 000 kr exkl moms

Du betalar 50 % vid bokning och 50 % vid överlämning.

Tillval

Detta ingår i priset

Detta ingår inte

Så här går arbetet till

Steg 1. Ett första samtal

Efter vår första kontakt bestämmer vi en tid för ett samtal över Google Meet där du får berättar vad du vill ha för typ av hemsida.

Jag vill veta saker som:

  • Vad heter ditt företag, vad gör ditt företag/verksamhet?
  • Vem/vilka riktar sig din nya  hemsida till?
  • Hur många sidor vill du att hemsidan ska ha, vilket innehåll?
  • Vilken känsla vill du att besökaren ska få när de går in på din hemsida?
  • Vilka färger önskar du (1-3 färger).
  • Har du redan bilder, texter och en logga till din hemsida?
  • Och viktigt: vad ska din sida heta och vilken domän ska den ha? Eller har du redan domän och webbhotell?

Vill du har något utöver det som ingår i det fasta priset så får du en offert, priserna på hemsidorna är en lägsta summa. När vi har kommit överens skrivs ett kontrakt.

Steg 2. Planering

Efter vårt första samtal på Google Meet så kommer du få ett formulär med frågor som kommer hjälpa mig att djupare förstå din målgrupp och vad det är du behöver och vill ha. Därefter skapar jag en moodboard och mailar den till dig som en pdf-fil.

Du får se ett förslag på färger och typsnitt samt eventuell logotyp, om du har en sådan (du kan köpa en logotyp av mig) till din hemsida. När du godkänt moodboarden så går vi vidare till nästa steg. Nu är det dags för dig att fundera på vilka bilder du vill ha och skriva de texter du behöver på hemsidan om du inte redan gjort det.

Det är viktigt att du är anträffbar på mailen framöver och har tid att avsätta för arbetet med hemsidan.

Steg 3. Domän och Webbhotell

Nu behöver vi ha en domän och ett webbhotell för att sätta igång arbetet. Domänen är ditt namn på din hemsida. Exempelvis www.dittnamn.com. Antingen så skapar du detta själv efter mitt råd av webbhotell och ger mig inloggningsuppgifterna eller om du är osäker på hur man gör så kan vi fixa det tillsammans över Google Meet.

Har du redan en domän och webbhotell så tar vi det därifrån.

Steg 4. Arbetsprocessen, första delen

Nu har vi både en domän och ett webbhotell så nu kan jag installera och ladda ner allt som behövs till din hemsida gjord i WordPress.

Nu behöver jag också alla texter och bilder som du vill ha på din nya hemsida.

Dags för mig att sätta igång arbetet. Jag ”skissar” direkt i WordPress och skapar ett skelett så att du kan se hemsidan ”live”. När jag har kommit ca 30 % fram i arbetsprocessen så kommer jag be dig att gå in och titta på hemsidan. Är du nöjd
så här långt eller vill du ändra på något? 

Steg 5. Revision / ändringar

När jag känner mig klar med din hemsida efter första visningen och jag har jobbat med dina eventuella ändringar och jag har lagt in det innehåll du gett mig så ber jag dig att titta på din hemsida igen.

Är du nöjd? Fattas det något, vill du ändra något?
Denna process kan upprepas beroende på vilket tjänst du har köpt.

Steg 6. Lansering

Grattis din hemsida är klar för lansering!

Vi har ett samtal över Google meet där jag går igenom WordPress, hur det fungerar, hur du gör för att redigera bilder, texter och
så vidare.